Mango ir granatų salotos
Greitai paruošiamos, sveikos ir nekasdieniškos salotos – puikiai tinkamos rudenėjant 😉
Trukmė: 10-15 min.
Porcijos: dviem
Energetinė vertė: apie 250 kcal/porcija
Reikia:
kelių saujų gražgarsčių salotų lapų
saujos špinatų lapų
pusės nedidelio mango vaisiaus
kelių šaukštų su kaupu granato sėklų
poros žiupsnių pinijų riešutų
Užpilui:
4 v.š. alyvų aliejaus su bergamote
2 v.š. baltojo vyno acto
2 v.š. cukraus
žiupsnelio imbiero
žiupsnelio druskos
žiupsnelio baltųjų pipirų
Išplauti salotas, špinatus ir vaisius. Salotas ir špinatus sudėti į lėkštę. Mango nulupti, supjaustyti kubeliais, išlukštenti garanto sėklas, viską sudėti prie salotų lapų. Užberti pinijų riešutų. Sumaišyti užpilo ingredientus ir aplieti salotas. Skanaus!