Indiškas mango lassi kokteilis
Indiškas mango lassi gėrimas vėlyviems pusryčiams bus tikra atgaiva. Saldus, sodrus, gaivus ir beveik sveikas kokteilis gali būti ir puikia šampano atmaina tiems, kurie nevartoja alkoholio. Jei mėgstate smoothy kokteilius, bet negalite/nevartojate pieno, išbandykite šį receptą, jums turėtų patikti.
Trukmė: 10 minučių
Porcijos: dviem
Reikia:
• vieno mango vaisiaus
• stiklinės natūralaus becukrio jogurto (tiks ir sojų)
• 6-7 šaldytų ledo kubelių
• 1/2 stiklinės vandens
• 2-3 v.š. cukraus
• žiupsnelio vanilinio cukraus
• žiupsnelio malto kardamono
• skaldytų pistacijų riešutų (nesūdytų)
Mangą nuplauti, nulupti, išimti kaulą ir supjaustyti kubeliais. Į plaktuvą supilti jogurtą, vandenį, sudėti mango, ledo kubelius, įberti cukraus, kardamono ir vanilinio cukraus. Plakti elektriniu maišytuvu 4-5 sekundes. Supilti į stiklines, taures ar puodelius ir viršų pabarstyti nesūdytais pistacijų riešutais.