Gaminame salotas su feta ir agurkais
Salotų niekada nebus per daug, o ypač primenančių pavasarį.
Pačios salotos paruošiamos greitai, tačiau būtina bent dvi valandas laikyti paruoštas šaldytuve, tada jos bus kur kas skanesnės.
Ingredientai:
šviežias ilgavaisis agurkas
sauja sėklų mišinio
du valgomieji šaukštai aliejaus
vienas valgomasis šaukštas Pesto padažo
FETA sūrio 300 gr.
džiovintos uogos
Visus ingredientus, kas reikalinga, supjaustyti ir sudėti į dubenį. Išmaišyti su aliejumi bei Pesto padažu. TInka įdėti sėklų, riešutų, džiovintų uogų (ypač tinka spanguolės) ar razinų. Sumaišytas salotas bent dvi valandas laikyti šaldytuve ir tada jau galima skanauti!
Komentarai negalimi.