Kepto baklažano salotos su ožkos sūriu

Home  >>  Salotos  >>  Kepto baklažano salotos su ožkos sūriu


Kepto baklažano salotos su ožkos sūriu

Šios salotos – sūrių mėgėjams, ypač tokią akimirką, kai norisi „pagaminti kažką su ožkos sūriu” 🙂

Baklažano salotos su ožkos sūriu Salotos su ožkos sūriu ir baklažanaisOžkos sūris

Trukmė: 10-15 min.
Porcijos: viena
Energetinė vertė: apie 190 kcal/porcija

Reikia:
• garbanotos salotos lapų
• raudonosios salotos lapų
• pusės šviežio pomidoro
• kelių riekelių baklažano
• šakelės šviežių bazilikų
• apie 20 g ožkos sūrio
• šaukšto alyvuogių aliejaus
• itališkų prieskoninių žolelių

1. Salotų lapus švariai nuplauti ir sudėti į lėkštę. Pomidorus nuplauti, supjaustyti, sudėti prie salotos lapų.

2.Baklažaną taip pat nuplauti, supjaustyti riekelėmis. Kelias riekeles apkepti keptuvėje (ypač tinkama keptuvė su grotelėmis). Sudėti į lėkštę.

3. Ant salotų užbarstyti smulkinto ožkos sūrio, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti prieskoninėmis itališkomis žolelėmis. Papuošti baziliko šakele ir patiekti.

 

Parašykite komentarą